IMG-20200323-WA0039

Amb ulls de confinat

La casa, la llar, el meu temple. Tant de temps t’he enyorat amb les presses del dia a dia. Quants pensaments i desitjos de quedar-me dins teu unes hores més. Ara confinada, no et vull pas trair, et vull i et venero encara, però surto al meu petit balcó que em sembla el paradís terrenal i voldria córrer tothora al carrer. 
Mirant la prestatgeria, observo com els meus petits mussols s’han reduït, en dec haver regalat algun…. Que curiós, a banda i banda de vidre dues meravelles, la coctelera  de l’àvia Sari i l’ampolla de licor de l’àvia Maria. Al centre, capriciosament, la caixa de dolços que ens van enviar de Montilla-Còrdova,  amb una pintura d’en José Garnelo i als costats petites figures de Gaudí, regal d’en Joan Solà.

A dalt de tot el fantàstic codony pintat per al meu estimat mestre Cabayol i penso…que capriciosament s’han anat posant les peces juntes com un trencaclosques.

Marta Texidó i Font

Comparteix!