secret_pagines_pagines_imatge_6096-img_20121227173033

Bona cara

a festa de ahir a la nit va estar genial, però avui al matí… els teus ulls estan inflats, els teus peus adolorits, la teva pell grisa i els teus cabells fets un desastre. I en dues hores tens un compromís de treball ineludible o una festa familiar! Tranquil, aquí tens les claus perquè la festa només deixi empremta en el teu record.

Pensa en el cap

Et mires al mirall i no saps per on començar? En primer lloc fes-te el cabell i veuràs com ja comences a sentir-te millor en la teva pròpia pell.

– Si tens els cabells bruts… amb restes de laca, gomina o gel, que vas usar ahir per fixar el teu pentinat, neteja’l amb un xampú especial que elimini les restes de productes que es van quedant dipositats sobre la fibra capil•lar i que donen un aspecte brut i sense brillantor.

– Refresca el teu look. Si no vols que l’aigua acabi amb el meravellós cabell amb el que vas sortir de la perruqueria elimina possibles restes de brutícia pentinant-lo diverses vegades -en cas d’un pèl superlis- o utilitza un aigua de pentinat per revifar els teus rínxols, si els bucles han perdut la seva forma.
Canvi de pell

Bé, desmaquillada, la teva pell està a punt perquè la reanimes eliminant les toxines acumulades pel fum del tabac, la brutícia ambiental o l’alcohol.

– Desperta-la. Vaporitza teva pell la amb aigua termal. El seu atomitzador diposita milions de petites gotes, que provoquen un micromassatge i proporcionen un núvol de plaer refrescant. Alhora calmarás la irritació cutània.

– Bona cara… sense maquillatge. Si no et ve de gust tornar a maquillar-te i vols aparèixer amb un bon to de pell, tria un gest de bellesa molt original, utilitzant un il•luminador sublimador que actua com una font de llum. També pots recórrer a una BB Cream.

– Si et maquilles… avui, més que mai, necessites un producte flaix que fixi i prolongui el teu maquillatge. Abans d’usar-lo, guarda’l a la nevera durant 30 minuts entre 5 i 7º. Estén-lo sobre cara, coll i ja podràs maquillar. Utilitza tons naturals per no caure en excessos: una base de maquillatge d’acabat vellutat, un coloret per donar rubor a les galtes i una mica de rimmel és tot el que necessites per estar perfecta.
Obre els teus ulls

Són els principals delators que has estat de festa. Però no et preocupis, pots esborrar tot rastre de cansament, estrès i fatiga d’una manera molt fàcil.

– Dissimula les teves ulleres. Utilitza un corrector, però amb moderació. Si utilitzes massa producte «per tapar» només aconseguiràs dirigir les mirades cap a aquesta zona i posar en evidència el teu cansament. Recorda que el groc i el beix neutralitzen el blau. Són per tant els colors més indicats per tapar el to blavós que presenten les ulleres i que reflecteixen un aspecte de «mirada cansada». Aplica mitjançant suaus tocs, difuminant amb el dit i recobrint amb una crema compacta.

– Si tens bosses. En aquest cas, el camuflatge a força de corrector és molt poc natural. És millor que recorris a l’ajuda dels pegats cosmètics que es col•loquen a la part inferior de cada ull. Els seus components naturals acceleren el drenatge dels líquids del contorn d’ulls. Calcula que necessitaràs uns 25 minuts perquè facin efecte.
Cames com noves

La sensació de pesadesa a les cames provoca un cansament general que es reflecteix en el rostre. Has estat ballant tota la nit o les sabates et passen factura al matí? Reactiva les teves cames i et sentiràs com a nova.

– Alleugera-les i sent millor. Si notes formigueig i inflor utilitza pantis cosmètics que les embelliran gràcies a l’alliberament progressiu de principis actius amb extractes naturals com ara l’hamamelis, cardillo i brusc. Si pateixes edema (acumulació de líquids) utilitza pantis de compressió.

– Activa i refresca-les. En cas de pesadesa alívialas amb una emulsió refrescant i descongestionant enriquida amb extractes de plantes i olis essencials que alleujarà immediatament aquesta desagradable sensació. Potencia l’acció del producte aplicant-lo amb les cames elevades respecte a la resta del cos. El massatge ha de ser ascendent, des dels turmells fins la cuixa fins que tot el producte hagi estat desaparegut. Finalitza amb lleugeres pressions, en l’arc del peu.
El millor somriure

Ja estàs a punt però et falta una cosa molt important: ara que vas a mostrar la teva millor cara, neteja bé les dents per sentir-te segura i lluir una boca sense complexos.

– Dents blancs, bon alè. Després d’una nit llarga i més pel consum d’alcohol, tabac i cafè la boca necessita una neteja molt profunda que elimini el mal alè i torni als teus dents el color blanc que els fa atractives. Per a una major eficàcia en aquest gest, utilitza una bona crema dental de poder blanquejant, neteja’ls minuciosament durant tres minuts i recuperaràs el «bon gust de boca» de seguida. Per mantenir la boca fresca durant més temps emporta’t a la bossa un esprai bucal.

Per Belleza Activa / ACPG

Comparteix!