1267097_10201818923625808_308309050_o

Calella de la costa

Calella, la capital turística de la costa del Maresme, és ben coneguda per ser una ciutat cosmopolita i divertit, i gaudeix d’un clima típicament mediterrani. Ben situada, a 50 km de Barcelona i Girona, per carretera molt ben comunicat amb el ferrocarril i les possibilitats d’una excursió de variada / programa d’activitats de lleure el converteixen en la destinació turística ideal.

La ciutat està ben dissenyat, que inclou una gran zona comercial de vianants, amplis parcs i places, recolzada per un impressionant paquet de 14.000 allotjaments llit en qualsevol dels hotels, apartaments o càmpings presa de Calella una de les destinacions turístiques més importants del país.

A uns tres quilòmetres de platges i més de 180.000 m2 de sorra daurada i neta, aigües blaves intensos, espais naturals com el Parc Dalmau, les avingudes de Manuel Puigvert, i Garbí les Torretes visitants fan de Calella una dinàmica, la ciutat moderna i acollidora que permet als gaudir de les vacances perfectes.

Calella acull cada any uns 250.000 turistes que vénen de tot Europa, la gran majoria britànics i alemanys.

Fa uns anys un ambiciós projecte es va iniciar, per convertir a Calella en líder de la combinació de la cultura popular i tradicional, amb les seves arrels mediterrànies i catalanes, per integrar els elements de tots els que resideixen allà, independentment de la seva nacionalitat, sinó que se senten profundament identificats amb Calella .

Calella és una ciutat amb més de 650 anys d’història. Ha estat sempre una ciutat oberta al mar i a la muntanya.
S’ha desenvolupat bé en el pas del temps en una comunitat que acull els nouvinguts d’una multitud de països amb els seus diferents cultures, rica i gratificant.

Sardana L’Abril de Calella de Jordi Texidó i Mata

Fotografia: Sari Texidó

 

Comparteix!