11537807_1440547822917036_826592661756465743_n

Carles Azcon Jutgla

Com vas començar a pintar Carles?

Des de petit que ja em sentia atret pels colors i l´ expressió de la pintura. Així que des de aproximadament a l edat dels 11 anys vaig anar a varis tallers de Brussel·les i Cardedeu fins arribar al batxillerat artístic al Celestí Bellera (Granollers). Posteriorment vaig anar a fer un Grau superior d´ Arts aplicades al mur a l´ Escola Massana ( Barcelona). Actualment per complementar el meu aprenentatge estic fent Belles Arts.

Ja des de petit em sentia motivat per expressar-me creativament i durant aquest temps he anat seguint el meu instint creatiu. L´ altre element que és la sensibilització que tinc vers la naturalesa i la fascinació vers les plantes. La pintura és una forma d´ expressió com la paraula o l´ escriptura. Pots expressar-te amb colors, formes i sensacions visuals.

Com definiries el teu estil?

De fet el meu estil  està en continua evolució de formes i relacions entre colors que en aquests anys han anat evolucionant a lo que és la pintura actual. 

Fotografia: Carles Azcón i Marta Texidó

En Carles Azcón és l’artista escollit per The Secret la revista-Edicions per la portada del seu primer llibre en castellà, Asfalto de cristal de Mabel Escribano.

http://

Comparteix!