Editorial The Secret

Equip The Secret Edicions

The Secret Edicions

Amb molts anys d’experiència a l’Editorial Bruguera i Random House Mondadori , Marta Texidó creadora i editora de la revista digital The secret amb 11 anys a la xarxa, aposta per una nova línia editorial «The Secret-Edicions» publicant llibres de gran nivell literari. Amb un equip format per Irene Roca. Montserrat Cornelles i Àlex González.

Marta Texidó
Editora/Directora
Qualitat

Tots els nostres llibres són de gran qualitat literària, inèdits i d’impecable producció. Apostem també per escriptors novells dels quals se sentirà parlar en un futur pròxim

Cultura

Amb aquesta col·lecció feta amb gran responsabilitat i cura. Donem també la nostra aportació al món de la cultura. Editant llibres que no haguessin sortit en el gran monstre editorial actual

Honestedat

El nostre segell és de gran honestedat. Tot el que oferim és de gran qualitat. Estem sempre a l’abast de les persones per qualsevol consulta. Organitzant trobades culturals de música i literatura on trobar-nos personalment.

Autors

Montserrat Cornelles

Micro-secrets
En nom de Lucrècia

Ha rebut diversos premis, el primer dels quals, Premi Recull de Narrativa 1996, ja la projectava com una autora madura i amb un estil propi molt definit.

Àlex González Esquerdo

Un barceloní a la Guerra de Cuba

Historiador. La seva sòlida formació acadèmica s’uneix a un gran domini de la llengua col·loquial, aconseguint així unes obres vives i amenes.

Eduard Mallén

El moment exquisit

Jove escriptor de Ripollet, amant dels còmics i de la literatura fantàstica, interessat en noves vies d’expressió artística.

Presència als mitjans

Comparteix!