secret_pagines_pagines_imatge_1943-imagenes681a

Taping Neuro Muscular

Està de moda i és ja habitual veure moltes persones amb el taping i de diferents colors enganxat en diferents parts del cos.

Creat en els anys seixanta a Àsia, la seva utilització ha arribat a tot Europa i Amèrica, la tècnica es basa en el fet que el moviment i l’adequada aportació sanguínia i limfàtic són necessaris per a la curació d’una patologia i per a l’optimització de l’acció muscular.

El Taping Neuro Muscular, també anomenat «Kinesiotaping» o «Medical Taping Concept«, ha conquistat el seu lloc en la pràctica diària de molts fisioterapeutes, kinesiólegs i metges en l’àmbit mundial. Consisteix en un innovador i efectiu mètode d’embenat que optimitza el procés de recuperació del cos afavorint els processos regeneratius endògens; això ho fa molt popular tant entre pacients com entre professionals de la salut.

A diferència dels embenats existents, el Taping Neuro Muscular afavoreix el moviment, disminuint el dolor i accelerant el procés natural de nutrició i eliminació de substàncies nocives dels teixits.
El Taping Neuro Muscular, o simplement «TNM«, s’està convertint en una necessitat per als pacients i esportistes d’elit de totes les disciplines, els que ho estan usant amb gran acceptació i amb increïbles resultats.

Marta Texidó

Comparteix!